Blogi

  

 • Toiselle kyllä, toiselle ei

  Kahden ruotsalaisperheen oli vihdoin tänään määrä saada Judgement, eli oikeuden virallinen päätös lapsen adoptiosta.

  Toinen perhe sai judgementin, mutta toinen ei. Epäonnisen perheen tapausta käsitellyt tuomari väitti ihan pokkana olleensa niin kiireinen, ettei ollut muka ehtinyt kirjoittaa päätöstä. Lupasi ensi tiistaiksi. Saas nähdä...

  Ikävä kyllä tämä venkoileva dumari on sama, joka käsittelee myös meidän adoptiotamme. Meidän pitäisi saada judgement tasan kahden viikon päästä.

  Meitä ei kuitenkaan hermostuta ihan yhtä paljon kuin aamulla, koska se onnekkaampi perhe kuitenkin sai päätöksen, vaikkakin eri tuomarilta. Luulisi, ettei se toinenkaan tuomari voi loputtomiin prosesseja pitkittää…

  Suomessa ja miltei koko Euroopassa tämä olisi päivänselvää, mutta Kenia on niin nuori demokratia, että oikeusvaltiosta ei mitenkään voi puhua. Oikeus toimii, mutta ei loogisesti eikä tasavertaisesti.

  Eli hieman ristiriitaiset ovat tunnelmat meillä täällä. Mutta positiivisina yritämme pysyä, kyllä tämä tästä. Pakkohan sen on.

    Takaisin
  3 kommenttia:
  Sanniella    09:04:49 07.03.2015
  Kylläpä joudutte inhottaviin tilanteisiin ?
  Vastaa kommenttiin:
  Sanniella    09:06:22 07.03.2015
  .. Viimeisen merkin ei todellakaan pitänyt olla kysymysmerkki. Inhottavaa odotusta ihan oikeasti.
  Vastaa kommenttiin:
  Mama Mzungu    13:50:59 07.03.2015
  Kiitos Sanniella! Olemme kuitenkin toiveikkaita. Yksi norjalaisperhe oli perjantaina toisessa oikeudenkäynnissä, ja he saivat judgement-päivän jo viikon päähän. Mehän joudumme odottamaan tuota virallista päätöstä toisen oikeudenkäynnin jälkeen viisi viikkoa.
  Vastaa kommenttiin:
  Kommentoi:

Muista tekijänoikeus! Älä lainaa tai kopioi blogin sisältöä ilman lupaa. Asante sana.

Seuraa Mamaa: